L.U.V.

Musikunderhållning med ett tema

Blogg

Nu har vi äntligen blivit klara med inspelningen av några "Robbanlåtar", Det blev Båtlåt, Maria-Therese och Vatten. Snart hittar du dom på YouTube.

M v h

Håkan.

 

Nu är sommaren i full gång och det har varit riktigt bra med spelningar, För er som ännu inte fått njuta av vårt "Robbanprogram" så finns möjligheten på Bohusläns museum i Uddevalla den 10 sept. Välkommna

M v h

Håkan.

 

Ja nu har det kommit in ganska mycket info, och många härliga bilder från våra spelningar. Kolla in detta.

M v h

Håkan.

 

Vilken succé vårt Ted-program har gjort i Uddevalla. Att vi skulle kunna fylla en hörsal trodde vi nog, men tre, nej det trodde vi inte. Vi är glada. Stort tack till den stora och härliga publiken.

Håkan.

 

Många har undrat vad vi spelar i våra fyra olika musikprogram. Nu skall snart denna undran vara ur vägen för vi har just i dagarna spelat in sex låtar från tre av våra program. Dessa skall nu mixas och göras iordning för YouTube.

Håkan.

Vårt femte program ”Så minns vi Robban” har nu förevigats. Du hittar några av låtarna under fliken ”Musik”. 

Håkan.

Nu är vi igång med det nya spelåret, och det har ramlat in lite lagom med spelningar. sommaren ser riktigt bra ut.

Håkan

Vi var och gjorde en spelning SRF Bohuslän i lördags. det blev ganska långdragna förhandlingar så det blev en kort spelning för det var busstider att passa. Det blev ändå härlig stämning, och ledarhundarna låg och njöt. En mysig spelning.

Håkan


(Lämna tom)

Design By Pixelunion